dimecres, 13 d’octubre de 2021

RUTA ARQUEOLÒGICA I JOCS COOPERATIUS DURANT LA SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

Encetem el curs celebrant la Setmana Europea de la Mobilitat, que ha tingut lloc del 12 al 16 de setembre i que enguany porta per lema "Fes salut! Mou-te de manera sostenible". 

Aquesta proposta s'emmarca a l'European Mobility Week en la que més de 2.800 ciutats de 51 països organitzen activitats similars durant una setmana per tal de conscienciar la ciutadania sobre un model de mobilitat que s'allunyi del domini absolut del cotxe i es torni una mica més saludable, segur i sostenible. Canviant la nostra manera de moure'ns per la ciutat podem augmentar els nostres nivells d'activitat física, millorar la qualitat de l'aire que respirem a les ciutats i ajudar a prevenir la major part dels accidents de trànsit. 

Des de l'àrea d'Educació Física i Salut, com ja sabeu, promovem cada curs accions dirigides a potenciar els objectius de la campanya i que, per descomptat, enllacin amb la nostra manera d'entendre l'educació i la nostra manera d'escoltar els nens i les nenes de les nostres aules. 

Les nenes i els nens de Cicle Superior han fet una ruta de vora 10 kilòmetres per arribar a la població veïna de Cabrera de Mar i poder contemplar de prop els jaciments arqueològics d'aquella vila que ens parlen del seu llegat romà. 

Just després, han posat en pràctica nombrosos jocs cooperatius que havien elaborat a les sessions d'Educació Física i Salut i que han volgut compartir amb la resta de companys i companyes de Cicle. 

De tot plegat, en podeu veure una mostra en un vídeo que recull bona part de les millors imatges recopilades durant la jornada. Esperem que us agradi! El podeu trobar clicant aquíCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada