Ara ja fa uns dies els i les alumnes de 5è van participar a l’activitat “Tria bo, tria sa” organitzada per Caprabo.
En aquest taller vivencial, els i les alumnes decideixen de fer un menú saludable que encaixi amb els paràmetres de la piràmide de l’alimentació i tot seguit, passen al supermercat on “compren” els ingredients que els calen sempre seguint les premisses d’aliments saludables i posant en pràctica la compra sostenible adquirint només allò que porten a la llista.
Després de passar per caixa i comprovar la despesa que els hauria costat la seva compra, comproven amb la piràmide de l’alimentació si la tria que han fet ha estat saludable i sostenible.
En acabat, reben un petit obsequi i continuen el debat a l’aula al voltant de la seva posada en pràctica dels principis de l’alimentació saludable i sostenible que hem estat treballant a Educació per a la Salut.
Veieu-ne una petita mostra en aquest vídeo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada