dissabte, 18 de maig del 2019

3 EN 1! TALLER DE SALUT I VISITA A LA MINA VELLA TOT FENT MARXA NÒRDICA

Aquest passat dimecres, la classe de 5è tenia l'agenda plena de propostes fora de l'escola al llarg de tot el matí. Com que ja el curs passat s'havien iniciat en el món de la marxa nòrdica, vam decidir entre tots i totes desplaçar-nos per la vila fent servir els bastons.

En primer lloc, visitàvem de nou el Caprabo de Vilassar de Mar per a participar una vegada més, al programa "Tria bo, tria sa" en la seva desena edició. Es tracta d'una proposta didàctica per a promoure els hàbits d'alimentació saludables emmarcats en una opció de compra sostenible i responsable tant pel que fa a la pròpia salut com pel que fa al medi ambient. 

Ens agrada prendre-hi part perquè és una oportunitat molt interessant per a que l'alumnat posi en pràctica els seus coneixements sobre alimentació saludable en una simulació de compra en la que intervé el diàleg, el treball en equip, la presa de decisions, l'anàlisi de productes i la posterior valoració de la feina feta. 

En acabat, els nens i les nenes van rebre un obsequi per la seva participació i pel que fa a les famílies, us deixe'm un enllaç al projecte per a si voleu disposar de més informació i consells útils en la mateixa línia que la tasca realitzada pels vostres fills i les vostres filles. Només heu de clicar aquí.  

Sortint de la botiga i seguint amb la marxa nòrdica, vam anar cap a Ca l'Eudald, seu del Museu de la Mina Vella, on fem una visita guiada per conèixer més elements sobre la seva estació meteorològica i sobre l'aigua que arriba a Vilassar de Mar i evidentment, a la nostra escola. 

Aquesta sortida, enllaça amb la tasca realitzada a l'aula a Coneixement del medi i a Educació per a la Salut, on des de fa uns dies estem parlant de la importància de la hidratació a la nostra salut, com us dèiem a l'anterior entrada

Per tant un matí ple d'activitats, aprenentatges i salut tot fent classe fora de l'escola. 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada