
Durant les sessions de Salut, vam estar parlant de l'anàlisi que apareix a l’etiqueta de les aigües es tractava de veure quins dels minerals que conté l’aigua mineral són els més destacables a nivell de salut. Per aquest motiu, hem destacat el magnesi (bo per al nostre cor), el calci (bo per als nostres ossos) i el sodi (que en quantitats elevades en el global de la nostra dieta, és el més perillós per a la nostra salut).
Si bé és cert que l'aigua no té aroma, ja que l’aroma es capta només amb l’olfacte, sí que en podem percebre el gust, i aquest gust està vinculat al sodi que contenen les aigües. Per tant, volíem que descobrissin la importància de l’aigua com a aliment partint d’una activitat en la qual l’aigua, es sotmetia a anàlisi per part dels seus sentits. Calia tastar i descobrir quines de les tres aigües era d'aixeta de Vilassar de Mar, quina ho era però havia estat filtrada amb una gerra de filtratge d'aigua i quina de les tres era aigua mineral.

En acabat, va arribar el torn dels nens i nenes de Cinquè que van fer d'autèntics i autèntiques sommeliers d'aigües.
Tot jugant ens ho vam passar molt bé, però al capdavall volíem reivindicar l’aigua com a la beguda més saludable de totes, dotar-la de la importància que ha de tenir al voltant de la salut ja sigui individual i col·lectiva, emmarcada en un estil de vida saludable.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada