divendres, 30 de gener del 2015

6è - Acrosport a Educació Física

El passat dimarts dia 27 de gener, els alumnes de 6è. de Primària van presentar a la classe d’Educació Física els seus projectes d’Acrosport o acrobàcies esportives, que havien estat preparant en grup des d’inici del segon trimestre.   

Aquesta lliçó d’Educació Física a Cicle Superior s’engloba dins d’un treball de domini de l’equilibri iniciat ja a Cicle Inicial, i on els alumnes demostren que el domini del propi cos ens obre moltes portes per a la realització de múltiples tasques d’activitat física, una d’elles, l’acrosport. En la iniciació a aquesta disciplina esportiva, treballem la flexibilitat, la força i l’equilibri en equip, cooperant amb la resta de companys i companyes de grup; a més, aquesta tasca s’endinsa en l’expressió corporal, en la prevenció i la seguretat, en la iniciativa, en la gestió de l’espai i del temps. I sobretot el més important: la creativitat. Els alumnes van dissenyar les seves pròpies figures, les van encadenar mitjançant coreografies o passes de ball, i van vestir l’espectacle acrobàtic amb attrezzo i sota una peça musical per a poder-ho exposar als seus companys.

Us afegim tot seguit algunes de les figures acrobàtiques que els diferents grups de treball van mostrar durant la sessió de presentació dels projectes d’acrosport.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada