dimarts, 26 de gener del 2016

6è - IV concurs de còmic de Vilassar de Mar

Ja es coneixen els guanyadors i guanyadores del IV concurs de còmic de Vilassar de Mar.

Ahir, a la Biblioteca Municipal E. Lluch, es va fer públic el veredicte del IV concurs de còmic de Vilassar de Mar organitzat per la Llibreria Índex amb la col·laboració de l'Ajuntament, la Biblioteca Municipal, Norma Editorial, Panini Còmics i editorial Casals.

Enguany es van rebre al voltant de 150 treballs i les persones premiades van ser les següents: a la categoria infantil, Mònica Vila Rovira, a la categoria juvenil, Sonja Civit Kopeinig, i a la categoria d'adults, David Sánchez Guzmán. També es va donar una menció especial en la categoria infantil al treball presentat per Medir Torras Latorre.

El jurat dels premis estava format per Esther López Martí, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vilassar de Mar, Cels Piñol, dibuixant i guionista, Mireia Martinez Bailón, de la Biblioteca Municipal, Jesús Arbués, professor de visual i plàstica, i l'equip de la llibreria Índex.

Els treballs presentats al concurs, que enguany seguia el lema "Crea una vinyeta de ciència ficció.  Com imagines la teva ciutat?", estaran exposats fins al 23 de gener a la Biblioteca.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada