divendres, 26 de febrer del 2016

5è - Laboratori de cuina (II)

La recepta de Laboratori de cuina dels nens i nenes de cinquè curs de Primària d’avui ha estat dedicada la soja. Concretament, hem cuinat pollastre amb soja.

L’origen d’aquest llegum se situa a la Xina, al Japó i a d’altres països d’Orient.

És un llegum de la mateixa família que les mongetes o els pèsols. D’aquest aliment, se n’obtenen gran varietat de productes: llet de soja, brots de soja, salsa de soja, etc. Ens aporta proteïnes de molt bona qualitat, fibra, minerals (com el calci, el fòsfor, el magnesi i el ferro...) i hidrats de carboni, és a dir, molta energia.

A la recepta hem fet servir soja germinada i salsa de soja per anar combinant els ingredients entre els quals hi havia bolets, hortalisses i gingebre.

Si voleu fer aquesta recepta a casa, us deixem la recepta. A més, us adjuntem algunes fotos de l’experiència culinària i la recepta.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada