dilluns, 25 de setembre del 2017

CAMINADA SALUDABLE I RUTA ARQUEOLÒGICA A LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA 2017

Del 16 al 22 de setembre es va celebrar a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura emmarcada a la European Mobility Week, que promouen hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com  els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. 


Un any més, la nostra escola, de la mà de l'àrea d'Educació Física, Educació per a la Salut i Psicomotricitat, s'ha adherit a totes dues iniciatives per col·laborar en la difusió dels seus objectius i per continuar amb el foment d'un estil de vida més actiu i saludable. 

Els nens i nenes de Cicle Superior d'Educació Primària van participar-hi tot fent una caminada saludable d'uns 10 kilòmetres de distància fins a Cabrera de Mar, on van visitar les restes romanes que s'apleguen a diferents indrets de la vila veïna. L'estudi de l'herència romana a la nostra cultura esdevé una part del currículum de l'àrea de Coneixement del Medi Social que els alumnes de Cicle Superior desenvolupen al llarg del curs. 


Veieu-ne una petita mostra en el següent vídeo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada