diumenge, 8 d’abril del 2018

A EDUCACIÓ FÍSICA, ORGANITZEM UNA JORNADA DE CAPOEIRA EN EL DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA

El divendres 6 d’abril de 2018, Dia Mundial de l’Activitat Física, des de l’àrea d’Educació Física de l’escola vam organitzar a la plaça Pau Picasso per a tots els cursos de 6è de Primària de la resta de centres educatius de Vilassar de Mar una activitat de promoció i iniciació a la capoeira, emmarcada també en el gruix d’actes de la VII Setman de la Salut. 

La capoeira és un art marcial brasiler, d’origen africà, que combina facetes de la dansa, de la música i de les acrobàcies, així com també de l’expressió corporal. 

Aquesta iniciació a la capoeira, que a la nostra escola hem realitzat amb anterioritat per a tots els cursos de Primària, es va poder organitzar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i va anar a càrrec del professor Mark Davy’s, conegut com a Cacaui que imparteix classes de capoeira per a infants i adults a l’Acadèmia dePremià de Mar(C/ Elisenda de Montcada, 41. Tel: 627.43.09.33), així com també a Vilassar de Mar, concretament al Centre Cívic Lluís Jover (C/ Lluís Jover, 22. Tel. 93/750.28.43). La proposta i el contacte van ser realitzats gràcies a la tasca de la Mercè Moreno, mare d’alumnes de l’escola, alhora que membre de capoeira.cat

Veieu com va anar la jornada en el següent vídeo:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada