La recepta de Laboratori de cuina dels nens
i nenes de cinquè curs de Primària d’avui ha estat dedicada la soja.
Concretament, hem cuinat pollastre amb soja.
L’origen d’aquest
llegum se situa a la Xina, al Japó i a d’altres països d’Orient.
És un
llegum de la mateixa família que les mongetes o els pèsols. D’aquest aliment,
se n’obtenen gran varietat de productes: llet de soja, brots de soja, salsa de
soja, etc. Ens aporta proteïnes de molt bona qualitat, fibra, minerals (com el
calci, el fòsfor, el magnesi i el ferro...) i hidrats de carboni, és a dir,
molta energia.
A la
recepta hem fet servir soja germinada i salsa de soja per anar combinant els
ingredients entre els quals hi havia bolets, hortalisses i gingebre.
Si voleu
fer aquesta recepta a casa, us deixem la recepta. A més, us adjuntem algunes
fotos de l’experiència culinària i la recepta.
Bon
profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada