A la classe de cinquè, finalitzem enguany el
Laboratori de cuina amb una sessió
de cuina acompanyats de la Cristina
del Departament de Rsponsabilitat Social
i Medi Ambient de Caprabo i la Sara,
del Departament de vendes. Amb elles i
amb els nostres cuines i cuineres han elaborat una recepta original, diferent i
senzilla. Es tracta d’una amanida tèbia de llenties.
Un cop hem elaborat la recepta i l’hem
tastada, hem fet una mica de sobretaula amb la Cristina i la Sara per
tal de saber més coses sobre la seva tasca a Caprabo, i els demanat que ens parlin sobre les Microdonacions que
fa l’empresa a diferents iniciatives socials per tal de lluitar contra el
malbaratament alimentari.
En acabat, els hi hem agrait que un any més
haguem pogut fer el Laboratori de cuina
amb la col·laboració de la empresa per a la qual treballen. Després
d’acomiadar-nos d’elles fins l’any vinent, només ens queda convidar-vos a
reproduir la recepta a casa vostra i per això us l’adjuntem al següent enllanç
amb algunes fotos de l’activitat.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada