Després de cuinar plats amb cigrons i soja,
ha arribat el torn dels pèsols al Laboratori de cuina. I és que encara que pel fet de ser consumits
frescos, els pèsols es considerenerdures, són llegums madures tancades dins
de la seva beina o tavella. A la nostra cultura mediterrània, se solen consumir
frescos o congelats.
Tot esperant que ens arribin els
pèsols frescos coincidint amb la primavera i, sobretot, els pèsols de Sant Andreu de Llavaneres per a poder
cuinar amb productes del Maresme,
els nois i noies han utilitzat pèsols congelats ja que diuen els experts, que
han comprovat que els pèsols són un aliment que manté molt bé les seves
propietats amb el procés de congelació.
Per a elaborar aquest plat, hem escollit una
presentació d’entrant, més original i nnovadora, ja que hem elaborat aquest
plat fent una crema de pèsols més lleugera per a poder-la posar en un petit got
de xarrup on, a més, hi ha una petita sorpresa amagada.
Qui vulgui
descobrir aquesta recepta, només ha d’enllaçar amb la recepta que us proposem, i així fer-la a
casa vostra. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada