Aquesta setmana la classe de Cinquè de Primària ha iniciat la seva experiència a la cuina d'Educació per a la Salut endinsant-se en el món dels llegums.
Els pèsols, les mongetes, els cigrons, les llenties i la soja seran els protagonistes dels plats que cuinarem amb les nenes i els nens de Cinquè.
De fet, aquest dilluns, hem començat amb la recepta Pollastre amb soja, una recepta de marcat caràcter oriental; i és que la soja és originària d'Orient i és un llegum de la mateixa família que les mongetes o els pèsols.
D’aquest aliment, se n’obtenen gran varietat de productes: beguda de soja, brots
de soja, salsa de soja, etc. Ens aporta proteïnes de molt bona qualitat, fibra,
minerals (com el calci, el fòsfor, el magnesi i el ferro...) i hidrats de
carboni, és a dir, molta energia. Us deixem algunes fotografies dels diferents equips de cuina que van confeccionar la recepta que a banda de pollastre i soja germinada, comptava amb pastanagues, ceba tendra, bolets shiitake, gingebre i salsa de soja.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada