diumenge, 11 de març del 2018

A EDUCACIÓ PER A LA SALUT, ESTEM A FAVOR DE LA IGUALTAT DE GÈNERE

A Educació per a la Salut, el passat 6 de marca, vam proposar als i les alumnes de 6è el taller "Desmuntant el masclisme", impartit per la Laura, psicòloga dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilassar de Mar. Aquest taller ens fa reflexionar sobre la igualtat de gènere i la coeducació. 

Definim el masclisme, la igualtat i el gènere i un cop ho hem fet, les nenes i els nens opinen de forma crítica sobre si a la societat que els envolta hi ha igualtat als mitjans de comunicació, la família, l'escoba, els amics, el món de l'esport, les joguines i la publicitat; i ho fem sempre amb perspectiva de gènere. 

En acabar la sessió, vam fer un debat al voltant de les accions que poden fer per mirar de canviar les coses negatives que no els agraden i com fer-ho a través de l'actitud i els fets. 

Per això, volem recordar que a Educació per a la Salut a través de les diferents accions en perspectiva de gènere que fem a Educació Primària pretenem treballar per a la igualtat de gènere entenent aquesta tasca com a una inversió de futurismos i un motor de candi social; el que volem és contribuir a transformar els imaginaris social actual estableces en el domini masculí i substituir-los per altres més justos i igualitaris. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada