divendres, 11 de maig del 2018

ENS VISITEN ELS RESPONSABLES D'HUMANITY WINGS, LA ONG LOCAL A QUI DESTINAREM ELS BENEFICIS DE LA 3ª CURSA SOLIDÀRIA D'EDUCACIÓ FÍSICA

Avui divendres dia 11 de maig, l’alumnat de Cicle Superior ha compartit una interessant trobada amb els responsables d’Humanity Wings, l’ONG local que col·labora en diferents indrets per ajudar les persones refugiades. 

Els seus responsables ens han visitat per a donar a conèixer en primer lloc, el drama que milers de persones, moltes d’elles infants, estan patint arreu del món i de quina manera, la seva tasca ha facilitat en bona mesura la qualitat de vida de moltes d’aquestes persones. 

En segon lloc, ens han explicat de quina manera actuen des de la seva organització, què els va motivar a fer aquesta tasca voluntària i solidària a parts iguals i com, un suport realitzat a Vilassar de Mar pot tenir un ressò positiu en la vida de moltes persones que fins a dia d’avui, vivien una situació desconeguda i llunyana per a nosaltres. 

Aquesta trobada s’emmarca en la campanya de sensibilització envers la causa dels refugiats i les refugiades per motius bèl·lics, el motiu pel qual aquest curs s’organitza la Cursa Solidària d’Educació Física. Per aquest motiu, els alumnes de 6è de Primària han aprofitat l’ocasió per a conèixer en persona les persones responsables de la ONG a la qual anirà destinada la nostra ajuda i per a establir un contacte que els mantindrà units durant els propers dies, en els quals els informaran de quin ha estat el desenvolupament de la cursa solidària, quin ha estat el desenllaç solidari que aconseguiran i, finalment, aquest contacte ha de servir per a que la gent d’Humanity Wings ens traslladi com el nostre esforç solidari ha repercutit en la millora de la qualitat de vida de les persones refugiades, la situació de les quals, ens afecta i molt. 

Finalment, hem convidat als responsables de la ONG a participar de la cursa del proper 23 de maig per a que visquin de prop els valors d’una escola solidària. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada