diumenge, 6 de maig del 2018

SORTIDA D'EDUCACIÓ FÍSICA: VISITEM EL MUSEU OLÍMPIC I DE L'ESPORT I PARTICIPEM EN EL BCN SPORTS FILM

El dimecres dia 2 de maig vam realitzar una sortida de l’àrea de d’Educació Física amb els i les alumnes de 6è curs d’Educació Primària. Per primera vegada, visitàvem el BCN Sports Film, festival de cinema i curtmetratges amb temàtica esportiva i organitzat per la Fundació Barcelona Olímpica, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Un dels principals objectius del BCN Sports Film 2018 és apropar el món audiovisual de temàticaesportiva i els seus valors, al gran públic. El BCN Sports Film 2018 està obert a totes les produccions audiovisuals sense límit de durada que tinguin com a temàtica principal l’esport en les seves diferents disciplines. 

En aquesta edició els i les alumnes van veure de forma gratuïta les següents produccions audiovisuals dels gèneres d’animació, documental i ficció, tant en format de llarg metratge com de curtmetratge:

DEAR BASKETBALL
Estats Units, 2017
Animació · Bàsquet

CANDIDE THOVEX QUATTRO 2
França, 2017 · Ficció · Esquí

RIPPLES
Regne Unit, 2017 · Ficció · Natació

CLAPOTIS
RIPPLE
França, 2017 · Animació · Natació

FÓTSPOR
FOOTSTEPS
Islàndia, 2017 · Ficció · Futbol

VIACRUXIS
Catalunya, 2018 · Animació · Escalada


En acabat, els nens i nenes van fer una visita al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranchon van fer una activitat de recerca proposada des de les classes d’Educació Física. En acabat, van poder passar al l’espai del museu on l’activitat és més interactiva. Aquí en teniu un resum en aquest petit vídeo. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada