dissabte, 2 de juny del 2018

5ª PEDALADA D'EDUCACIÓ FÍSICA. APRENDRE I FER ACTIVITAT FÍSICA DALT DE LA BICICLETA

El passat 29 de maig, els nois i noies de 6è. curs d’Educació Primària van participar a la cinquena edició de La Pedalada d'Educació Física
Aquesta activitat d’Educació Física i d’Educació Viària, s’organitza en col·laboració amb la Policia Local i enguany amb la participació de Bicicletes El Corriol
La Pedalada d’Educació Física té com a objectius reforçar i practicar els coneixements que ens permeten circular amb bicicleta dins del nucli urbà amb seguretat alhora que fomentar la pràctica de l’activitat física en l’entorn urbà de manera segura. 
Per tant, a partir de les tres de la tarda, ens vam preparar per a l’acció. Després de col·locar-nos armilles reflectants, cascs i d’escoltar les indicacions dels agents Enric i Glòria de la Policia Local, vam fer dos grups per a circular per dues zones diferents del municipi. 
Com ja és habitual, el recorregut el triaven els alumnes i durant el trajecte, vam fer diferents aturades per a comentar aspectes a corregir de la marxa o destacar-ne alguns de positius. Els nois i noies es van anar alternant al capdavant de la comitiva de cada grup, de manera que tothom va poder escollir el camí a seguir prenent decisions sobre com actuar a cada moment. Seguint el criteri dels alumnes, al final la pedalada va tenir una durada d'una hora en la qual vam fer una mitjana d'uns 7 kilòmetres. 
Aquesta proposta té com a objectiu posar en pràctica els aprenentatges d’Educació Viària impartits per la Policia Local al llarg dels cursos de 2n., 4t. i 6è. de Primària. Vol posar de manifest, tot pedalant, els principals aspectes relacionats amb la seguretat, la prevenció i la circulació correcte dins d’una ciutat. 
A més, als nois i noies de 6è curs els va molt bé com a pràctica per a les colònies al Delta de l'Ebre, on tots els desplaçaments els fem en bicicleta per carrils bici però també en trams on a vegades compartim el trànsit amb els cotxes. 
Aquí teniu el vídeo de l’activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada