dijous, 14 de juny del 2018

TANQUEM EL PROJECTE DE LA COOPERATIVA AMB UNA FESTA HOLI A LA PLATJA

El projecte de la cooperativa d’enguany, que han dut a terme els i les alumnes de 5è de Primària, ha arribat al seu final. 

Per a celebrar l’èxit del projecte, els nens i nenes de 5è van anar a la platja a fer uns quants jocs i, per primera vegada a l’escola, una festa holi

Aquest tipus de festa, anomenada també festa dels colors, és una festivitat primaveral celebrada sobretot pels hindús a l’Índia, el Nepal Sri Lanka. En els darrers anys s’ha fet molt popular tant a Europa com al nostre país. 

Nosaltres li donem un to més festiu però originàriament té un altre significat cultural: és una festa on cada persona s’allibera dels errors del passat, obliden i perdonen. És un dia per pagar o perdonar els deutes, reprendre el contacte perdut amb altres persones o bé és un dia que marca l’inici de la primavera. 

Nosaltres ens quedem amb l’accepció més festiva de la festa i l’aprofitem per a celebrar que la feinada feta per l’equip de 5è en aquest projecte de la cooperativa "Power 25" ha estat fantàstic! Enhorabona cooperativistes!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada