dilluns, 20 de març del 2017

CURSA SOLIDÀRIA 2017: CORREAIGUA (1)

Des de l'àrea d'Educació Física, ja hem començat a preparar la cursa solidària d'enguany. Després de l'èxit de la primera edició celebrada el curs passat, el Correllibres, aquest curs donem recolzament a un projecte de Mans Unides per a promoure un accés sostenible a l'aigua potable a la població d'Ait-Hamzà, a la Vall del Tessaout (Alt Atles / Marroc). 

En aquest projecte, encapçalat pels Arxiprestats de Badalona Sud, Badalona Nord  Gramanet, La Cisa i Mataró i l'Association pour le Développement Local, hi participem amb els nostres donatius amb l'esperança de poder aportar la nostra gota d'aigua a la millora de la qualitat de vida d'altres persones. Per a fer-ho, cada participant a la cursa ha d'aportar un donatiu i el dimecres dia 29 de març, participarem en una cursa organitzada i gestionada pels alumnes de 6è i que és oberta a tots els nens i nenes de l'escola. 

Esperem comptar amb la vostra ajuda en aquesta nova proposta solidària de l'escola! Us mantindrem informats dels avenços en aquest projecte i dels resultats obtinguts!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada