diumenge, 12 de març del 2017

INSPIRANT-NOS EN LES CANÇONS DE PEDRO GUERRA

Els alumnes de 6è de Primària acaben de finalitzar un projecte multidisciplinar en el que han treballat des de la vessant d'Educació Física, Educació Musical, Educació per a la Salut, Informàtica i Llengua Castellana. 

En aquest projecte, s'han basat en la cançó "La lluvia nunca vuelve hacia arriba" escrita el 1998 pel cantautor canari Pedro Guerra, amb el qual, ens hem posat en contacte per a fer-li arribar les preguntes dels alumnes, els seus comentaris i, com no, la gravació de les diferents interpretacions d'expressió i percussió corporal que han elaborat els grups de nens i nenes de sisè curs. 

En Pedro Guerra, tot s'ha de dir, ens ha atès molt atentament i a hores d'ara, restem a l'espera de que respongui totes les cartes dels nostres alumnes amb les seves impressions al voltant de la seva cançó, la seva vida professional i del projecte que han dut a terme. En breu, us informarem de com ha acabat aquesta interessant comunicació entre els nostres alumnes i un dels cantautors més consolidats del panorama musical espanyol. 

Mentrestant, aquí teniu el blog del cantautor (http://blog.pedroguerra.com) i les quatre  versions de la peça musical interpretades i explicades pels seus protagonistes. Esperem que us agradin!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada