diumenge, 19 de març del 2017

TOT PREPARANT LA CANTÀNIA...

El divendres 17 de març, els nois i noies de 6è van participar d'una activitat de preparació del projecte Cantània d'enguany. 

Ja sabeu que l'escola hi participa des de fa ja algunes edicions i que el projecte consisteix en treballar una obra durant l'any a les sessions d'Educació Musical i arribar a fer una gran interpretació final per part dels alumnes damunt de l'escenari, en el nostre cas, de l'Auditori de Barcelona. 

A banda de les sessions de música, des de la vessant d'Educació per a la Salut i de Tutoria també hem cregut que es podia aportar un granet de sorra en el procés de treball de la Cantània d'aquest curs. Més concretament, hem volgut centrar-nos en parlar i reflexionar sobre dos aspectes emocionals que apareixen en dues cançons del projecte d'enguany: la por escènica i els trastorns alimentaris com l'anorèxia i la bulímia. 

Partint de les peces "El malson d'en Riki" i "Sóc rara", vam proposar als alumnes un espai d'expressió i de reflexió al voltant de les pors primer, i al voltant dels trastorns alimentaris. Es van plantejar els dos aspectes, es va propiciar un espai de comunicació i de debat i finalment, en ambdós casos, es va proposar un joc per a posar en pràctica possibles solucions per a fer front tant a la por escènica com als factors que poden desencadenar trastorns alimentaris.

A través de la música, la salut i la tutoria, anem fent camí cap a la Cantània 2017.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada