dijous, 10 de març del 2016

5è - Laboratori de cuina (IV)

A la classe de cinquè, finalitzem enguany el Laboratori de cuina amb una sessió de cuina acompanyats de la Cristina del Departament de Rsponsabilitat Social i Medi Ambient de Caprabo i la Sara, del Departament de vendes. Amb elles i amb els nostres cuines i cuineres han elaborat una recepta original, diferent i senzilla. Es tracta d’una amanida tèbia de llenties.

Un cop hem elaborat la recepta i l’hem tastada, hem fet una mica de sobretaula amb la Cristina i la Sara per tal de saber més coses sobre la seva tasca a Caprabo, i els demanat que ens parlin sobre les Microdonacions que fa l’empresa a diferents iniciatives socials per tal de lluitar contra el malbaratament alimentari.


En acabat, els hi hem agrait que un any més haguem pogut fer el Laboratori de cuina amb la col·laboració de la empresa per a la qual treballen. Després d’acomiadar-nos d’elles fins l’any vinent, només ens queda convidar-vos a reproduir la recepta a casa vostra i per això us l’adjuntem al següent enllanç amb algunes fotos de l’activitat.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada