divendres, 4 de març del 2016

6è - Laboratori de cuina (III)

Després de cuinar plats amb cigrons i soja, ha arribat el torn dels pèsols al Laboratori de cuina. I és que encara que pel fet de ser consumits frescos, els pèsols es considerenerdures, són llegums madures tancades dins de la seva beina o tavella. A la nostra cultura mediterrània, se solen consumir frescos o congelats.

Tot esperant que ens arribin els pèsols frescos coincidint amb la primavera i, sobretot, els pèsols de Sant Andreu de Llavaneres per a poder cuinar amb productes del Maresme, els nois i noies han utilitzat pèsols congelats ja que diuen els experts, que han comprovat que els pèsols són un aliment que manté molt bé les seves propietats amb el procés de congelació.


Per a elaborar aquest plat, hem escollit una presentació d’entrant, més original i nnovadora, ja que hem elaborat aquest plat fent una crema de pèsols més lleugera per a poder-la posar en un petit got de xarrup on, a més, hi ha una petita sorpresa amagada.

Qui vulgui descobrir aquesta recepta, només ha d’enllaçar amb la recepta que us proposem, i així fer-la a casa vostra. Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada