dimarts, 12 de març del 2019

INICIEM LA CUINA DELS LLEGUMS A CINQUÈ DE PRIMÀRIA

Aquesta setmana la classe de Cinquè de Primària ha iniciat la seva experiència a la cuina d'Educació per a la Salut endinsant-se en el món dels llegums. 

Els pèsols, les mongetes, els cigrons, les llenties i la soja seran els protagonistes dels plats que cuinarem amb les nenes i els nens de Cinquè. 

De fet, aquest dilluns, hem començat amb la recepta Pollastre amb soja, una recepta de marcat caràcter oriental; i és que la soja és originària d'Orient i és un llegum de la mateixa família que les mongetes o els pèsols. 

D’aquest aliment, se n’obtenen gran varietat de productes: beguda de soja, brots de soja, salsa de soja, etc. Ens aporta proteïnes de molt bona qualitat, fibra, minerals (com el calci, el fòsfor, el magnesi i el ferro...) i hidrats de carboni, és a dir, molta energia. Us deixem algunes fotografies dels diferents equips de cuina que van confeccionar la recepta que a banda de pollastre i soja germinada, comptava amb pastanagues, ceba tendra, bolets shiitake, gingebre i salsa de soja. 











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada