dimarts, 9 de maig del 2017

6è - Entrevistem a valents!

Com bé sabeu els i les alumnes de 6è hem estat treballant el projecte de la Cantània, que enguany ha tractat sobre la por.

Després de treballar diverses cançons i parlar amb els nens i nenes vam fer una pluja d'idees de persones que crèiem que podien tenir més pors que nosaltres, ens van venir al cap professions en les que s'ha de ser ben valent, com ara els bombers, els metges i personal de la creu roja o emergències, els policies o mossos d'esquadra, els pilots d'avions... Així que, després de pensar-ho bé, mirar 4 dates al calendari i demanar algun que altre favor a pares de l'escola i a habitants de Vilassar... vam aconseguir portar un bomber, una voluntària de la creu roja, un mosso d'esquadra i un pilot d'avió a la nostra escola!!!

Ens va anar de perles tenir-los aquí i poder-los preguntar tots aquells dubtes que teniem pensats i molts d'altres que ens van anar sorgint a mesura que ens explicaven el seu dia a dia, les seves situacions de risc i mil i una anècdotes ben interessants i curioses!

Moltes gràcies Maria Jesús, Julio, Fernando i Marc per ajudar-nos a aprendre una mica més sobre les vostres feines i sobre com afronteu totes aquelles situacions de risc que us trobeu dia a dia per ajudar i cuidar a tots els ciutadans!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada