dimecres, 3 de maig del 2017

Visita als avis del Pairal

Enguany com que la diada de Sant Jordi va caure en diumenge, a l'escola, ho vam celebrar el divendres anterior. 
Com cada any, els alumnes de cicle Superior visitem, per aquestes dates, alguna residència d'avis i així poder-los cantar i tocar cançons i llegir-los poemes. 
Aquest any vam decidir que la millor opció era traslladar aquesta visita al dijous següent, dia de la Verge de Montserrat, i vam anar a visitar els avis del Pairal. Allà els alumnes van llegir alguns dels poemes guanyadors dels Jocs Florals realitzats a l'escola, a més els alumnes de cinquè van tocar una cançó en flauta, els de sisè ens van cantar un popurri de cançons que estaven assajant pel concert de Cantània i tots dos cursos van acabar l'acte tocant el Virolai, on molts dels avis es van afegir a cantar. 








Dins la visita d'enguany, vam aprofitar per fer entrega d'un Senbazuru, que és el conjunt de 1.000 grues de paper. Com ja fa molts anys, l'escola participa a la Marató de TV3 i l'Agrupació Mutua, fent grues de paper; aquest any, aquesta Agrupació ens va proposar que entreguéssim les grues fetes i així demanar un desig, i vam pensar que la millor manera era fer-ho amb els avis; així que vam explicar la història de la Sadako, una nena que degut als atacs a Hiroshima es va posar molt malalta i ella i els seus amics van construir grues de paper, ja que en el seu país les grues de paper són signe de prosperitat i salut. 


Com tots els anys que ho hem fet, ha estat una vetllada molt entranyable, on poder compartir una estoneta amb els avis i poder-los fer passar una bona estona. 
Tot seguit us deixem amb el Virolai....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada