dilluns, 8 de maig del 2017

TERCERA EDICIÓ DEL PROJECTE "MOSSOS PER UN DIA"

Durant el segon trimestre, hem dut a terme un cop més, el projecte "Mossos per un dia". Després de quatre sessions celebrades a l'escola durant les sessions d'Educació Física i de la visita a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, el grup de 6è de Primària va fer l’activitat de cloenda de la tercera edició del projecte Mossos per un dia a les instal·lacions de la Comissaria de Premià de Mar

El projecte, fruit de la relació entre l’escola i l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Premià de Mar, persegueix els següents objectius:


1-   Conèixer algunes de les moltes tasques bàsiques així com diversos procediments que el cos de Mossos d’Esquadra realitzen en favor de la ciutadania, la major part de les quals, passen desapercebudes o simplement no són del tot conegudes.

2-   Conscienciar de la figura del policia a la societat, aconseguint una visió més propera envers el ciutadà.

3-   Fer participar activament als alumnes per a que entenguin la tasca de la policia en primera persona i de forma pràctica, donant a conèixer les problemàtiques que sorgeixen en la convivència ciutadana així com la gran quantitat de serveis de mediació i de primera assistència que pot arribar a fer la policia.

4-   Desenvolupar des de la vessant de l’Educació Física la competència comunicativa participant activament i de forma creativa en accions de comunicació utilitzant la representació, la dramatització, la improvisació, l’expressió corporal i la interpretació.

El grup de 6è. ha fet el projecte en companyia de les agents Silvia Frontaura i Ester Marro, que han estat al capdavant de les tres edicions del projecte.

Us deixem amb un petit curtmetratge que explica tot el procés. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada